Žične ograje

V našem podjetju med drugim izdelujemo tudi žične ograje in tudi dvoriščne ograje. Za žične ograje velja, da so ene najbolj priljubljenih in najbolj pogostih načinov varovanja domov in vrtov pri nas. Z njimi lahko ogradimo tudi pašnike in na ta način zavarujemo živali od prometnih in drugih ne varnosti. Žične ograje se največkrat uporablja kot zaščito stanovanjskih objektov, parkirišč, vrtcev, šol, trgovskih in industrijskih objektov. Danes lahko izbirate med številnimi tipi žičnih ograj, v našem podjetju pa najdete žične ograje in tudi dvoriščne ograje izjemne kakovosti in zelo ugodnih cen. V to se lahko prepričate s klicem na našo telefonsko številko 041 808 949 ali pa nam pošljete elektronsko sporočilo, na katerega bomo odgovorili v najkrajšem možnem času. Naši kvalitetni izdelki so poznani širom Slovenije in želimo si, da bi tudi Vi postali naš zadovoljeni kupec.

 

Mnogo ljudi se za žične ograje odloči tudi zaradi estetskih razlogov, ne zgolj zaradi izboljšanja varnosti. Žične ograje so zelo vzdržljive, odporne na mnoge vremenske nevšečnosti, odlikuje pa jih tudi enostavna možnost postavitve.

V našem podjetju pa nismo osredotočeni zgolj na dvoriščne ograje in žične ograje, poleg izdelave žičnih ograj pa nudimo tudi montažo ograje. Poleg žičnih ograj nudimo tudi pocinkane mreže, plastificirano mrežo širine od 1000 do 2000mm, stebričke debeline 50mm, betonske stebre, različne segmente za pritrjevanje ograj, itd… V kolikor vas zanimajo še drugi izdelki naše proizvodne in prodajne mreže, si lahko več preberete na: