Inovativen zemeljski vijak

Postavljanje ograje smo dvignili na višji njivo. Vijak za ograjo omogoča bistveno hitrejše postavljanje ograje, za njeno postavitev pa betoniranje, ki je bilo doslej neizogibno, ne bo več potrebno.

vijak za ograjo

Pošlji povpraševanje

V kolikor se zanimate za nakup takšnih vijakov za hitro in enostavno postavljanje ograje, izpolnite ta kontaktni obrazec in nam zaupajte svoje želje. Z veseljem vam bomo pomagali.

Strinjamse, da se moji kontaktni podatki uporabijo za namene povratnega kontakta.

Če se odločate za postavitev ograje na mehkejši površini, vam bo ta vijak za ograjo lahko prihranil veliko dragocenega časa in truda. Vijak je narejen tako, da se ga s posebnim orodjem, ki vam ga ob nakupu priložimo, zelo enostavno vijači v zemljo. Z uporabo tega vijaka se boste izognili potrebi po betoniranju, ki je bilo doslej neizogibno.

Vijake za ograjo v našem podjetju izdelujemo po naročilu, saj se želimo vedno prilagajati potrebam naših strank. Na voljo so različne možnosti višine, saj lahko vijake prilagajamo vašim potrebam. Nudimo izdelavo več različnih modelov, kar lahko vidite na zgornjih fotografijah, da boste lahko na te vijake postavili ograjo po vaših željah. Vrh vijakov lahko izdelamo v različnih oblikah, da bo postavljanje ograje potekalo hitro in enostavno, brez nepotrebnih zapletov.

Glavne prednosti naših vijakov za ograjo:

1.) Bistveno hitrejše postavljanje: vijak preprosto privijačite v zemljo in nanj pritrdite ograjo. V kolikor bi bilo potrebno betoniranje, bi morali najprej pripraviti izkop, zaliti beton in počakati, da se ta posuši. Šele nato bi lahko nadaljevali z delom, kar bi celoten postopek postavljanja ograje precej podaljšalo.

2.) Enostavno odstranjevanje vijakov: vijake za ograjo lahko kadarkoli po potrebi odstranite z uporabo istega orodja, ki vam ga bomo priložili ob vašem nakupu. Na tak način lahko ograjo prestavite ali popolnoma odstranite na izjemno enostaven način, kar vam pri uporabi betona ne bi uspelo.

3.) Nastavljiva višina in nastavek za ograjo: vijake prilagodimo vašim potrebam in željam.

Imate dodatna vprašanja?

V kolikor imate kakršnakoli vprašanja glede naših vijakov za ograjo, nas lahko kadarkoli kontaktirate in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.