Varjenje različnih kovin

V našem podjetju se z varjenjem ukvarjamo že več let. Z veseljem vam priskočimo na pomoč in za vas opravimo storitev varjenja.

Pošlji povpraševanje

V kolikor bi radi, da za vas opravimo storitev varjenja, izpolnite ta kontaktni obrazec in nam zaupajte svoje želje. Z veseljem vam bomo pomagali.

varjenje

Strinjamse, da se moji kontaktni podatki uporabijo za namene povratnega kontakta.

Varjenje je zelo široka dejavnost spajanja dveh različnih obdelovancev, ki sta lahko tudi različnih struktur. Varjenje je postalo ena bolj intenzivnih panog v podjetju v zadnjih nekaj letih in vse hitreje postaja tudi osnovna dejavnost podjetja. Varjenje poteka v različnih fazah: vnos toplote, tlačenje in dodajanje materiala. Varimo tig mig, obločno, plamensko ter plazemsko.

20 letne izkušnje z deli, kot so varjenje, montaža in demontaža različnih ograj, ključavničarstvo, izdelovanje nadstreškov in drugimi, so garancija za kvalitetno in uspešno opravljeno delo.

“V ustanovitev podjetja me je pripeljala želja po novih izzivih in želja po lastni zaposlitvi. Trenutna dejavnost mojega podjetja je usmerjena predvsem v ključavničarstvo ter vzdrževanje opreme in varjenje. Na tem področju imam več kot 20-letne izkušnje na vseh nivojih dela.”
-Silvo Oven, lastnik in direktor podjetja.

Poraba jekel se je v svetu z leti povečala, s tem pa se je povečala tudi poraba dodajnih materialov, kar je privedlo do specializacije varilnih procesov, ki ji sledimo tudi v našem podjetju. Spajanje dveh ali več delov materiala v celoto lahko dosežemo s pritiskom, s toploto ali v kombinaciji obojega. Elektroobločno varjenje poteka brez pritiska, potrebna energija pa se dovaja od zunaj. MIG postopek poteka s pritiskom, pri katerem se uporablja poseben plin, ki z varjencem kemijsko ne reagira. Rezultat postopka je močnejši var, saj ga plin ščiti pred zrakom. TIG postopek se pogosto uporablja pri varjenju nerjavečega jekla – tak zvar je estetskega videza, zato ni potrebna njegova nadaljnja obdelava z brušenjem.

Za vse različne postopke varjenja, ki jih ponujamo, imamo ustrezne, kakovostne in trpežne aparate priznanih blagovnih znamk. Varjenja se lotevamo s temeljitim varilnim načrtom in s predhodnim testom postopka, da ugotovimo optimalen varilni postopek in tehnologijo ter upoštevamo predpisane standarde kakovosti. Pri delu smo pozorni na želje, potrebe in zahteve strank ter se prilagajamo spremembam v procesih varjenja.