Samonosna dvoriščna vrata

Če imamo radi bolj klasičen videz našega dvorišča, se bomo lažje odločili za samonosna dvoriščna vrata. Taka vrata imajo način odpiranja na stran, zato je pomembno, da imamo dovolj prostora na mestu, kjer želimo taka vrata vgraditi. Za razliko od avtomatskih vrat samonosna dvoriščna vrata dodatnih talnih vodil ne potrebujejo, kar jim daje še dodaten pozitivni estetski videz in večjo funkcionalnost.

Čeprav se v zadnjih letih zelo hitro širi prodaja avtomatskih dvoriščnih vrat, pa je kljub temu povpraševanje za samonosna dvoriščna vrata zelo veliko in konstantno. Veliko ljudi še vedno prisega na klasična – samonosna dvoriščna vrata, kjer je vedno več izbire tudi glede različnih dimenzij in oblik. Pri odločitvi za nakup samonosnih dvoriščnih vrat se lahko vedno obrnete na nas.

Samonosna dvoriščna vrata v našem podjetju izdelujemo v različnih izvedbah, različnih dimenzij in oblik, zato vam svetujemo, da nas pokličete (telefonska št.: 041 808 949) ali pa nam pošljete elektronsko sporočilo in nam zaupate vaše želje, mi pa se bomo potrudili, da jih bomo čim hitreje tudi uresničili.

samonosna dvoriščna vrata

V našem podjetju izdelujemo veliko različnih tipov dvoriščnih vrat, zato vas vabimo, da si ogledate še: