Dvoriščna vrata

Današnja tehnologija omogoča, da se dvoriščna drsna vrata lahko odpirajo/zapirajo samodejno oziroma prek posebnih daljinskih upravljalnikov.

Pošlji povpraševanje

V kolikor bi radi kupili nova dvoriščna vrata, izpolnite ta kontaktni obrazec in nam zaupajte svoje želje. Z veseljem vam bomo pomagali.

dvoriščna vrata

Strinjamse, da se moji kontaktni podatki uporabijo za namene povratnega kontakta.

Dvoriščna vrata lahko zelo izboljšajo celoten vtis vaših obiskovalcev ali naključno mimoidočih. Običajno so prav dvoriščna vrata tisto prvo, kar pri vašem domu mimoidoči opazijo. Današnja tehnologija omogoča, da se dvoriščna drsna vrata lahko odpirajo/zapirajo samodejno oziroma prek posebnih daljinskih upravljalnikov.

Še do pred nekaj leti je bil estetski del vhodnih oziroma dvoriščnih vrat povsem nepomemben, v zadnjih letih pa ljudje posvečajo veliko pomena temu, da njihova dvoriščna drsna vrata sovpadajo s celotnim videzom hiše oziroma posesti, kjer se ta vrata nahajajo. Izbira ustreznih dvoriščnih vrat je za videz vašega doma izjemno pomembna. Celoten videz vašega doma namreč lahko dvoriščna vrata zelo popravijo ali pa vtis tudi pokvarijo.

Različne vrste dvoriščnih vrat vam bodo omogočile kar največje udobje vašega bivanja. Poleg tega da se ujemajo s celotno hišo, je pomembno, da se dvoriščna vrata skladajo tudi z ograjo, v katero so vgrajena. Krilna vrata so še posebej primerna za vgraditev tja, kjer je dovolj prostora za njihovo odpiranje na notranjo stran dvorišča. Avtomatizirana krilna vrata omogočajo nastavitev različnih funkcij, od odpiranja in zapiranja, do časovnih intervalov, s pomočjo katerih lahko nastavite, po kolikem času se vrata na dvorišče avtomatsko zaprejo.

Tudi drsna vrata so lahko avtomatizirana, s čimer je omogočena njihova enostavnejša in elegantnejša uporaba. Odpirajo se vzporedno z ograjo, zato za odpiranje potrebujejo manj prostora. Seveda imajo vsa avtomatizirana vrata tudi možnost ročnega odpiranja, kar pride v poštev predvsem takrat, ko električna energija ni na voljo. Za dobro delovanje avtomatiziranih dvoriščnih vrat je potrebno upoštevati več faktorjev – višino, dolžino, težo ipd. ter na podlagi tega izbrati vrata, ki vam bodo kar najbolje služila.

Pomembno je, da se pred nakupom novih dvoriščnih vrat posvetujete s strokovnjaki, ki vam bodo znali svetovati najboljšo rešitev za vaš dom. Pri nas boste našli veliko različnih dvoriščnih vrat, tako dvokrilna dvoriščna vrata kot avtomatizirana drsna dvoriščna vrata, v mnogih različnih dimenzijah in oblikah! Vaše želje nam lahko zaupate na telefonsko številko 041 808 949, ali pa nam pošljete elektronsko sporočilo. Prepričani smo, da bomo skupaj z Vami našli najugodnejšo rešitev za Vas!