Panelne ograje

Glavne prednosti oziroma značilnosti panelne ograje so dolga življenjska doba in izjemna trdnost.

Pošlji povpraševanje

V kolikor se zanimate za nakup panelne ograje, izpolnite ta kontaktni obrazec in nam zaupajte svoje želje. Z veseljem vam bomo pomagali.

panelne ograje

Strinjamse, da se moji kontaktni podatki uporabijo za namene povratnega kontakta.

Danes se panelne ograje največkrat uporabljajo za ograjevanje parkov, vrtcev, šol, letališč in tudi stanovanjskih hiš. Glavne prednosti oziroma značilnosti panelne ograje so dolga življenjska doba in izjemna trdnost.

V našem podjetju že nekaj let izdelujemo panelne ograje v različnih oblikah in dimenzijah. V kolikor razmišljate o nakupu panelnih ograj, se lahko obrnete na nas preko telefona 041 808 949 ali preko elektronskega sporočila. Prepričani smo ,da bomo našli ustrezno rešitev za vas.

Panelne ograje so idealna rešitev za hitro postavitev, saj v nasprotju s klasičnimi ograjami ne potrebujejo napenjalnih stebričkov in posebnih diagonalnih opor. Poleg trdnosti pa jih odlikuje še privlačen estetski videz. Marsikateri vrtiček in marsikatero zemljišče v Sloveniji je prav zaradi obstojnosti in dolge življenjske dobe takih ograj že ograjeno s panelnimi ograjami.

Ponujamo vam panelne ograje dveh vrst in sicer – 2D in 3D, ki se med seboj razlikujeta glede na izbokline ojačitev oz. jeklenih žic. 3D ograje so najpogostejša izbira kupcev, saj imajo prečne ojačitve v obliki črke V. So trajna, zanesljiva in cenovno ugodna rešitev, ki je hkrati tudi enostavna za montažo in skorajda ne potrebuje vzdrževanja. Če želite več zasebnosti, lahko ograji dodate lesene letvice, s katerimi boste se odlično ubranili pred pogledi mimoidočih. 2D panelne ograje imajo varjene mrežne panele z dvojnimi horizontalnimi žicami. Te zagotavljajo varnost, visoko vzdržljivost in zanesljivost ograje. Tudi namestitev panelov je hitra in preprosta, saj se s sponkami pritrdijo na stebričke primernih dimenzij.

Oba tipa ograj sta primerna za zasebne in javne ter poslovne objekte. V podjetju vam bomo svetovali, kateri tip panelne ograje je najprimernejši za prostor, ki ga želite ograditi. Poleg kvalitetne izdelave po vaših željah vam nudimo tudi montažo ograj ali pomoč pri montaži. Zagotavljamo vam kakovostno opravljene storitve, pri katerih sledimo in se prilagajamo zahtevam naročnikov. Za estetski videz vaše parcele ali vrta izberite panelno ograjo našega podjetja in uživajte v vseh njenih prednostih.

V našem podjetju izdelujemo tudi: