Kovane ograje

Kovane ograje predstavljajo močnejšo, stabilnejšo in tudi bolj obstojno alternativo v primerjavi z mrežnimi ali lesenimi ograjami.

Pošlji povpraševanje

V kolikor se zanimate za nakup kovane ograje, izpolnite ta kontaktni obrazec in nam zaupajte svoje želje. Z veseljem vam bomo pomagali.

kovane ograje

Strinjamse, da se moji kontaktni podatki uporabijo za namene povratnega kontakta.

V našem podjetju že vrsto let izdelujemo kovane ograje različnih dimenzij in oblik. Če imate v načrtu da bi tudi vaš dom obogatili s postavitvijo masivne kovane ograje, nas lahko pokličete na 041 808 949 oz. nam napišete elektronsko sporočilo, mi pa vam bomo v najkrajšem možnem času odgovorili in prepričani smo, da bomo našli primerno rešitev tudi za vas!

Kovane ograje so primerne za zunanjo in notranjo uporabo – na balkonu, kot ograje za dvorišče ali za vrt, za razmejitev parcele ali kot ograje za notranje in zunanje stopnišče. Zaradi trdnosti materiala, iz katerega so izdelane (vroče pocinkano jeklo), so tudi zelo varne, hkrati pa odporne na rjo in kemične vplive.

Kovane ograje imajo praviloma daljšo življenjsko dobo od lesenih in mrežnih ograj. Take ograje so tudi bolj stabilne in veliko bolj odporne na škodljive naravne pojave. S kovano ograjo pa lahko na enostaven način polepšate tudi celoten videz vašega doma. Za kovane ograje vam ponujamo celostno rešitev – od zasnove do izdelave in tudi montaže. Z veseljem se bomo z vami pogovorili in vam svetovali pri izbiri.

Pri načrtovanju kovane ograje lahko izbirate med številnimi barvami in tako dosežete točno tak videz, kot ga želite in kot se bo najbolje podal vašemu domu. Montaža kovanih ograj je mogoča med betonske ali jeklene stebre ali z vijačenjem na škarpo. Ograje so sestavljene iz kovanih elementov, ki jih naši mojstri izdelajo po opravljenih meritvah na mestu, kjer bo vgrajena ograja. Dodatna estetska vrednost kovanih ograj so ornamenti ter drugi manjši kovani elementi, ki ograji dodajo pridih unikatnosti in edinstvenosti.

Ograja se izdela v treh korakih: oblikovanju in izdelavi ograjnih kovanih elementov sledi vroče cinkanje in na koncu še prašno barvanje, ki ograji zagotovi visoki sijaj. Izdelava in oblikovanje ograjnih elementov sta odvisni predvsem od opravljenih meritev in želja naročnikov, ki jih v našem podjetju zvesto upoštevamo ter poskrbimo za obstojnost in vrhunsko kvaliteto kovanih ograj.

V našem podjetju ne izdelujemo samo kovane ograje, pač pa izdelujemo tudi: