Vzdrževanje strojev

V našem podjetju servisiramo in obnavljamo različne stroje, opravljamo demontažo, montažo in tudi predelavo. Posredujemo lahko tudi pri nakupu stroja.

Pošlji povpraševanje

V kolikor bi radi, da za vas opravimo storitev s področja vzdrževanja strojev, izpolnite ta kontaktni obrazec in nam zaupajte svoje želje. Z veseljem vam bomo pomagali.

vzdrževanje strojev

Strinjamse, da se moji kontaktni podatki uporabijo za namene povratnega kontakta.

Vzdrževanje strojev je del naše ponudbe že dolga leta. Zavedamo se, da nobena stvar ni za večno, zato se lahko na nas obrnete v primeru servisiranja in popravil različnih strojev. Med drugim servisiramo prebojne igle (tako imenovana raketa), dobavimo pa vam tudi rezervne dele za stroje Dalmastroj, Potisje in druge.

Dejavnost, kot je vzdrževanje strojev, je nujno potrebna v domala vseh panogah, ki uporablja različne stroje. Nujna je za kar najoptimalnejše delovanje strojev, saj jih je treba redno pregledovati in menjati obrabljene dele, seveda pa tudi čistiti in ohranjati tako, da nam bodo dolgo in dobro služili.

Če vas zanima vzdrževanje strojev, nas pokličite ali nam pišite. Zaupali vam bomo še več informacij o tem, katere stroje vzdržujemo in servisiramo. Vsi namreč vemo, da so redno vzdrževani stroji pogoj za dobro delo, kakovostne izdelke in nemotene procese v delovnih obratih najrazličnejših industrij.

Vzdrževanje strojev mora biti v podjetju planirano in sistematično pripravljeno, da se dosežejo minimalne zaustavitve stroja in s tem čim manjše izgube časa v proizvodnji. V našem podjetju z vzdrževanjem strojev poskrbimo za ohranjanje njihove funkcijske in uporabne vrednosti, s tem se izognete tudi večjim nepredvidenim popravilom ter si zagotovite čim večjo razpoložljivost strojev in opreme. V podjetju združujemo znanja z različnih področij – tako organizacije in projektiranja kot tudi različnih tehničnih znanj, elektronike, mehanike in drugih.

Najrazličnejši ekonomski razlogi danes v podjetjih zahtevajo visoko produktivne stroje in druge naprave za čim večjo konkurenčnost podjetja. Zaradi nepogrešljivosti strojev v proizvodnji je nujno njihovo zanesljivo in brezhibno delovanje, kar je mogoče le z ustreznim vzdrževanjem. Redno vzdrževanje strojev in upoštevanje navodil za njihovo uporabo sta pogoja za preprečevanje napak ali okvar na strojih. Z vzdrževanjem odpravljamo manjše nepravilnosti, k večji varnosti pa prispevajo tudi redno preverjanje nastavitev ter mazanje gibljivih delov.

Visoko usposobljen kader v podjetju je zagotovilo za brezhibno opravljene storitve. Naši mojstri z rednimi izobraževanji dobro obvladujejo najrazličnejše situacije pri popravilih in vzdrževanju strojev. Ponujamo vam najvišjo kakovost opravljenih storitev v najkrajšem odzivnem času.