Ključavničarstvo

Že več let se ukvarjamo s preoblikovanjem kovin, krivljenjem, rezanjem in varjenjem po različnih postopkih. Ključavničarstvo je sestavni del naše široke ponudbe.

Pošlji povpraševanje

V kolikor bi radi, da za vas opravimo storitev s področja ključavničarstva, izpolnite ta kontaktni obrazec in nam zaupajte svoje želje. Z veseljem vam bomo pomagali.

ključavničarstvo

Strinjamse, da se moji kontaktni podatki uporabijo za namene povratnega kontakta.

Poleg ključavničarskih del izdelujemo tudi drsna vhodna vrata, omarice manjše serije, rešetke in druge kovinske konstrukcije. Nudimo tudi montaže in demontaže vseh naših izdelkov. Več na temo ključavničarstvo in o ostali naši ponudbi si preberite na naših spletnih straneh.

Varjenje in rezanje na terenu omogočata hitrejšo realizacijo vaših želja. Stroje in naprave popravljamo na terenu tako v Sloveniji kot v tujini. Za nas sta pomembna tako kvaliteta kot časovni rok izdelave. Že več kot 20 let je ključavničarstvo oziroma ključavničarska dela del ponudbe podjetja Oventura!

Hitro razvijajoča se kovinarska industrija, del katere je tudi ključavničarstvo, zahteva nenehno prilagajanje novostim, ki jim v našem podjetju sledimo vsakodnevno in tako zagotavljamo sodobne ključavničarske postopke tako v delavnici kot na terenu. Obdelujemo vse vrste kovinskih konstrukcij s postopki rezanja, piljenja, sekanja, brušenja, žaganja, vrtanja, kovičenja, sestavljanja in protikorozijske zaščite. Sodobni varilski aparati in z izkušnjami podkovani mojstri omogočajo kvalitetno in hitro opravljeno delo, prilagojeno željam in zahtevam naročnika.

Ključavničarstvo opravljamo po predhodnih načrtih ali tehnični dokumentaciji, glede na potrebe naročnika pa načrte samostojno izdelamo tudi v našem podjetju in na podlagi tega oblikujemo končne izdelke. Izvajamo vsa dela splošnega ključavničarstva, kot so menjava ali popravilo vložkov in ključavnic, menjava kljuk ter razna ključavničarska vzdrževalna dela.

Nudimo vam strokovno opravljeno delo, naši številni uspešno izpeljani projekti pa pričajo o kakovosti naših storitev, za katere se odločajo tako posamezniki kot tudi večje organizacije. Smo podjetje s tradicijo in naše vodilo so brezhibno ter natančno izdelani končni produkti, ki zagotavljajo zadovoljstvo uporabnikov.

Če vas zanimajo naši izdelki, nas lahko kadar koli pokličete na telefonsko številko 041 808 949 ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo, z veseljem se Vam bomo posvetili in Vam poskušali pomagati najti kar najboljšo možno rešitev.