Ograje

V našem podjetju izdelujemo različne kovinske ograje. Že vrsto let izdelujemo kovinske inox ograje, pred kratkim pa smo začeli izdelovati in prodajati tudi balkonske ograje in tudi vrtne ograje. Za balkonske ograje velja, da so izjemno zanimiv arhitekturni element, ki se ga da oblikovati v nešteto različnih vzorcih in s katerim lahko izrazimo del svoje domišljije. Če ste mnenja, da premorete dovolj domišljije, lahko za vaše balkonske ograje kar sami izberete najbolj ustrezen vzorec in tako poudarite atraktiven videz vašega doma.

Poleg zanimivega zunanjega videza pa so balkonske ograje pomembne tudi za varnost uporabnikov balkonov. Balkonske ograje, ki so narejene po veljavnih evropskih varnostnih standardih, so vsekakor najbolj primerne za montažo na novo hišo ali stanovanje.

Izdelujemo pa tudi vrtne ograje, kjer je že iz imena razvidno, da so namenjene predvsem za vrtove oziroma poljedelske površine. Poleg tega, da so vrtne ograje namenjene za varovanje vrtnih površin, imajo tudi posebno estetsko vlogo. Lepo ograjen vrt namreč daje veliko lepši vizualni vtis kot pa zapuščena površina brez ustrezne zaščite. Naše vrtne ograje so najboljša zaščita tako pred potencialnimi vlomilci, kot tudi pred različnimi plenilci in drugimi škodljivci.

ograje

V kolikor se zanimate za nakup bodisi balkonske ograje, bodisi vrtne ograje, nam lahko vaše želje sporočite na telefonsko številko 041 808 949 ali pa nam napišete elektronsko sporočilo. Z veseljem se vam bomo odzvali in se vam v celoti posvetili.

V našem podjetju izdelujemo tudi: