Ograje iz naše ponudbe

V našem podjetju izdelujemo različne kovinske ograje. Že vrsto let izdelujemo kovinske inox ograje, pred kratkim pa smo začeli izdelovati in prodajati tudi balkonske ograje in tudi vrtne ograje.

Kovane ograje

Široka izbira in vrhunska kakovost

Panelne ograje

Kakovostne in trpežne panelne ograje

Žične ograje

Ene najpogosteje uporabljenih ograj pri nas.

Pošlji povpraševanje

V kolikor se zanimate za nakup ograje, izpolnite ta kontaktni obrazec in nam zaupajte svoje želje. Z veseljem vam bomo pomagali.

Strinjamse, da se moji kontaktni podatki uporabijo za namene povratnega kontakta.

Za balkonske ograje velja, da so izjemno zanimiv arhitekturni element, ki se ga da oblikovati v nešteto različnih vzorcih in s katerim lahko izrazimo del svoje domišljije. Če menite, da premorete dovolj domišljije, lahko za vaše balkonske ograje kar sami izberete najustreznejši vzorec in tako poudarite atraktiven videz vašega doma.

Poleg zanimivega zunanjega videza pa so balkonske ograje pomembne tudi za varnost uporabnikov balkonov. Balkonske ograje, ki so narejene po veljavnih evropskih varnostnih standardih, so vsekakor najbolj primerne za montažo na novo hišo ali stanovanje.

Izdelujemo pa tudi vrtne ograje, kjer je že iz imena razvidno, da so namenjene predvsem za vrtove oziroma poljedelske površine. Poleg tega, da so vrtne ograje namenjene varovanju vrtnih površin, imajo tudi posebno estetsko vlogo. Lepo ograjen vrt namreč daje veliko lepši vizualni vtis kot pa zapuščena površina brez ustrezne zaščite. Naše vrtne ograje so najboljša zaščita tako pred potencialnimi vlomilci kot pred različnimi plenilci in drugimi škodljivci.

Glede na svoje potrebe lahko izberete kovano, panelno ali žično ograjo in tako poskrbite za njeno ujemanje z okolico, vašim domom ali drugim objektom. Medtem ko je žična ograja bolj primerna za ograjevanje vrtov, lahko panelno ali kovano uporabite tako za ograjevanje vrtov in dvorišč kot tudi za ograjevanje balkonov.

Naši izkušeni mojstri vam bodo svetovali, katera izvedba je najprimernejša za vas in za prostor, ki ga nameravate ograditi. Zagotavljamo vam celovite rešitve pri vseh vrstah ograjnih sistemov in vam pomagamo ustvariti varne in intimne prostore za bivanje. Poleg tega bo vsaka ograja iz naše ponudbe estetsko dovršila celostno podobo vašega doma in vam prinesla končno zadovoljstvo.

V kolikor se zanimate za nakup bodisi balkonske ograje bodisi vrtne ograje, nam lahko vaše želje sporočite na telefonsko številko 041 808 949 ali pa nam napišete elektronsko sporočilo. Z veseljem se vam bomo odzvali in se vam v celoti posvetili.