Avtomatska dvoriščna vrata

Avtomatska dvoriščna vrata so vedno bolj pogosta izbira pri projektiranju in gradnji novih stavb. S pomočjo kontroliranega avtomatskega odpiranja oziroma zapiranja lahko zagotovimo ustrezno varnost našega doma, se tako zavarujemo pred nezaželenimi obiskovalci. Če bi tudi vi želeli imeti avtomatska dvoriščna vrata pred svojim domom, si preberite nekaj o glavnih lastnostih takih vrat.

Avtomatska dvoriščna vrata najpogosteje razdelimo na dve veliki podskupini; dvoriščna krilna vrata in dvoriščna drsna vrata.

Krilna avtomatska dvoriščna vrata so največkrat eno ali dvokrilna, večkrat pa se ljudje odločijo za dvokrilna dvoriščna vrata. Taka vrata pridejo v poštev predvsem tam, kjer je dovolj prostora za nemoteno odpiranje obeh kril in si tovrstne manevre lahko privoščimo, medtem ko so za mesta z manj manevrskega prostora bolj primerna enokrilna avtomatska dvoriščna vrata.

Bi tudi vi želeli imeti kvalitetno izdelana avtomatska dvoriščna vrata? Pokličite nas na 041 808 949 ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo in nam zaupajte Vaše želje. Z veseljem se vam bomo posvetili in skupaj z Vami poiskali najboljšo in najugodnejšo rešitev za Vas!

avtomatska dvoriščna vrata

V našem podjetju izdelujemo veliko različnih tipov avtomatskih dvoriščnih vrat, zato vas vabimo, da si ogledate še: